صادرات کالا از گمرکات استان بوشهر به ۴۱ کشور

مدیرکل گمرک بوشهر با اشاره به صادرات ۱۸ میلیون تن کالا از گمرکات استان در ۷ ماه امسال گفت: این کالاها به ۴۱ کشور صادر شده است.

به‌گزارش میراث‌آریا، علی سلیمانی امروز یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ گفت: استان بوشهر با دارا بودن ۱۳ گمرک فعال در سواحل جنوبی کشور، خدمات‌رسانی مؤثری به فعالان اقتصادی، بازرگانان و تجار داخلی و خارجی ارائه می‌دهد و در مسیر توسعه صادرات غیرنفتی نقش حیاتی ایفا می‌کند.

مدیرکل گمرک استان بوشهر با اعلام جزئیات عملکرد گمرکات استان بوشهر در ۷ ماه نخست امسال افزود: در این مدت مجموعاً ۱۸ میلیون و ۷۹۳ هزار تن کالا به ارزش ۶ میلیارد و ۹۴۷ میلیون دلار از گمرکات استان به ۴۱ کشور صادر شده است.

او، عمده مقاصد صادراتی کالاها را شامل کشورهای چین، امارات متحده عربی، هندوستان، پاکستان، ترکیه، برزیل، عمان، قطر، بنگلادش و فدراسیون روسیه اعلام کرد.

به گفته سلیمانی، صادرات به چین در صدر قرار دارد و در ۷ ماه گذشته بیش از ۱۱ میلیون و ۲۹۲ هزار تن کالا به ارزش ۴ میلیارد و ۳۱۴ میلیون دلار به این کشور صادر شده است.

مدیرکل گمرک استان بوشهر ادامه داد: همچنین در ۷ ماه امسال از طریق گمرکات استان بوشهر به امارات متحده عربی بیش از ۲ میلیون و ۱۱ هزار تن کالا به ارزش یک‌میلیارد و ۱۲۵ میلیون دلار، به هند یک‌میلیون و ۳۹۵ هزار تن به ارزش ۲۸۷ میلیون دلار و به پاکستان ۵۱۳ هزار تن به ارزش ۲۸۵ میلیون دلار صادر شده است.

سلیمانی خاطرنشان کرد: بیشترین حجم صادرات استان از گمرک منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، با سهم ۸۲ درصدی از نظر وزنی و ۹۲ درصدی از نظر ارزشی، با احتساب میعانات گازی انجام گرفته است؛ این نشان‌دهنده جایگاه منحصربه‌فرد منطقه ویژه پارس در تجارت بین‌المللی کالاهای صادراتی ایران است.

او افزود: توسعه مستمر زیرساخت‌های بندری و گمرکی، تسهیل فرآیندهای صادرات و افزایش خدمات نوین، موجب ارتقای جایگاه استان بوشهر در عرصه اقتصادی کشور و تجارت جهانی شده است و این روند همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404081801175
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha